Shoppingguide: Find de perfekte strømpebukser

Af hjertet tak til alle jer, der tog udfordringen op og delte jeres favoritstrømpebukser med os på vores Facebook-side. Det er jeres input, der er fundamentet i denne guide. Er din favorit ikke med på listen, er du hjertelig velkommen til at dele din strømpeglæde med os i kommentarfeltet under dette indlæg, så andre også kan få glæde af dine erfaringer.

I forbindelse med vores tema om strømpebukser er det gået op for mig, hvor mange forskellige udfordringer der er i forhold til at finde de perfekte strømpebukser. Det er mit håb, at kommentarerne til de forskellige mærker, webshops og fysiske butikker kan give inspiration til at gå nye veje.

STRØMPEBUKSER TIL LANGE BEN
En af de store udfordringer mange har gjort opmærksom på er, at det er svært at finde strømpebukser, hvis man har lange ben. Som en løsning på den udfordring bliver Wolford nævnt igen og igen.
Wolford har en dansk webshop, hvor du også kan finde oplysninger om fysiske forhandlere:
Wolfords webshop
Du finder også Wolford i Ringsted Outlet, hvor du kan købe deres strømper med op til 70 procents rabat:
Ringsted Outlet

Rikke Sinding-Jensen:
Woolford er de eneste dr duer til mine lange ben
Trine Tousgaard:
Elsker nylonstrømper og strømpebukser fra Wolford, de holder i flere år, fnugger aldrig og er så lækre at have på.
Hanne Lundsberg Lausten:
Jeg sværger til Wolford. De har de fineste og mest holdbare strømper, jeg nogensinde har haft … Loooove Wolford
Lone Krag:
Velvet de Luxe fra Woolford er et must. De holder og kan vaskes i årevis.
Benedikte Sveigaard:
Jeg sværger til Wolford. De går ikke let i stykker. En strømpebuks fra Wolford holder let flere år hos mig, selvom jeg er ekspert i at rive hul i alle denier. Og så er der plads til mine lange ben. Og endnu en vigtig ting: Jeg får ikke irriterede lårbasser af Wolford og behøver ikke ekstra beskyttelse til lårene

Har du lange ben, skal du også lige være opmærksom på denne her:
Karina Gørtz Christiansen:
Med mine lange ben (83 centimeter indvendig til hæl) og store omkreds (størrelse 50) er det Føtex, jeg har haft mest held med.

STRØMPEBUKSER TIL KORTE BEN

Føtex
Birgitte Tams Andersen:
Sidst jeg købte til min søns konfirmation i maj, gik jeg i Føtex. Jeg var så træt af altid at have dem til at hænge i ål, fordi jeg har så korte ben. Men der havde de sådan nogle for små tykke piger, og jeg elsker dem. Har gået og ventet på det skulle blive koldt så jeg kan gå med dem igen. Og det var bare de billige. 3 for 50 kroner eller sådan noget.

WEBSHOPS

Thissocks.dk
Kamilla Søndergaard:
Thissocks.dk har plus size strømpebukser i FARVER og MØNSTRE! Og de sender nærmest i samme øjeblik, man har kørt dankortet. Jeg har korte, tykke ben.

We love Colors (Amerikansk shop)
Cecilie Katharina Korsgaard Helth:
Jeg elsker We Love Colors. De har både leggings og strømpebukser i 52 forskellige farver og i alle størrelser.

Thissocks.dk
Kamilla Søndergaard:
Thissocks.dk har plus size strømpebukser i FARVER og MØNSTRE! Og de sender nærmest i samme øjeblik, man har kørt dankortet. Jeg har korte tykke ben.

Legwear.dk
BirGitte Wistrøm von Linstow:
Kan anbefale legwear.dk – super butik.

Sock Dreams (Amerikansk shop)
Spritt Schapiro:
Sockdreams.com – lårlange stribede strømper til store lår. De prøver strømperne og skriver hvilken størrelse, de passer til.

Disse to webshop har jeg ikke selv erfaring med, og de er heller ikke blevet anbefalet af nogen af jer. Jeg faldt over dem i forbindelse med research til denne artikel. Jeg synes, de ser så spændende ud, at I skal have muligheden for at stifte bekendtskab med dem.

My Tights
Har især et stort udvalg af strømper under 30 denier blandt andet med prikker og stjerner på.

The Big Tights Company
Denne her fangede mit øje, fordi de fører strømpebukser op til en engelsk størrelse 42, der svarer til en dansk størrelse 72.

DANSKE SUPERMARKEDER

Føtex
Tanja Blicher Steensen:
Jeg bruger dem fra Føtex. De er også gode, når man har lange negle og skal “hive” strømperne godt op
Lene Paludan Hastrup:
Føtex de billigste. De holder en hel sæson og kan klare flossede negle og hård hud på fødderne.
Karina Gørtz Christiansen:
Med mine lange ben (83 centimeter indvendig til hæl) og store omkreds (størrelse 50) er det Føtex, jeg har haft mest held med.
Bente Jørgensen:
Føtex har jeg lige opdaget. De sidder perfekt til en størrelse 54.
Jytte Schødt Madsen:
Caroline Flemming (Føtex mv). Deres L/XL passer mig perfekt.
Lene Dahl:
H&M og Føtex har nogle farvede ikke gennemsigtige, der holder for evigt (næsten)
Birgitte Tams Andersen:
Sidst jeg købte til min søns konfirmation i maj, gik jeg i Føtex. Jeg var så træt af altid at have dem til at hænge i ål, fordi jeg har så korte ben. Men der havde de sådan nogle for små tykke piger, og jeg elsker dem. Har gået og ventet på det skulle blive koldt så jeg kan gå med dem igen. Og det var bare de billige. 3 for 50 kroner eller sådan noget.
Nada Louise Cay:
Og af stram-op nylon typen er Føtex lækre og fine til prisen

Lidl
Birgitte Birch:
Eye Jolinesse fra Lidl må ikke undervurderes! De har en overraskende god pasform!

Netto
Trine Petersen:
Mine hverdagsstrømper er de billige fra Netto.

Bilka
Jannie Möser:
Jackies strømpebukser fra Bilka holder ret godt og er rummelige i størrelserne.
Lisbeth Kirkegaard:
Køber dem som regel i Bilka – de sidder bedst på mig af dem, jeg har prøvet.

Fakta
Camilla Suder Vognsen:
Faktas shape-udgave, når de har dem. 40 kroner og de går “aldrig” i stykker

Rema
Jeg har selv for ganske nyligt købt strømpebukser i Rema. Jeg har afprøvet deres Nude Look, 10 den. Den er ganske holdbar selvom den er meget tynd. Jeg købte den største størrelse, som er XL, der ifølge anvisning passer til, folk der er mellem 160 og 185 cm høje og vejer mellem 70 og 90 kilo. De passer fint til mine 163 cm og 93 kilo.

STRØMPER HOS PLUS SIZE MÆRKER

Zizzi
Anne Ledertoug Vogel:
Zizzi! De laver virkelig de bedste strømpebukser og nylonstrømper. Jeg har både bomuldsstrømpebukser og nylonstrømper derfra, og det er ikke sådan nogle, man kun kan have på en gang (heller ikke nylonstrømperne). Det er virkelig god kvalitet.
Irene Gitz Christensen:
Zizzis er gode!
Strømpebukserne fra Zizzi er ikke i deres webshops. Du kan finde din nærmeste Zizzi-forretning her

ASOS
Copenhagen Curves:
Asos Curve! De har alt fra 50 til 200 denier! Jeg bruger 80-100 forår/efterår og 200 om vinteren. Og hvis du har lange ben, så bestil en størrelse større, det gør jeg altid
Maja Elversøe:
Kan varmt anbefale Asos Curve, har kun haft gode erfaringer med deres strømpebukser. De dækker fint, holder længe og kan tåle vask efter vask uden at de begynder at blive “slatne”
Se ASOS strømpebukser her

H&M
Malene Frosch Langvad:
Jeg er rigtig glad for H&M+s strømpebukser og sørger for at købe et godt lager, når de kommer i butikkerne. De er der nemlig ikke fast. Jeg mener at det er en den60 (men vil helst ikke bindes op på) og koster vist nok 80 kr. for to par.
Harriet Olafsdóttir Av Gørðum:
H&Ms 100 den. Behagelige at have på og holder rigtig godt på både facon og farve.
Se H&M+ strømpebukser her

FORSKELLIGE MÆRKER

Decoy
Marie Louise Thomassen:
Decoy kan rumme min bagdel i en størrelse XL. Og de findes i mange farver.
Find nærmeste forhandler her
Jytte Schødt Madsen:
Ellers Decoy, som har mange farver og Elbeo.
Shop Elboe her

Oroblu
Hanne Toftgaard Pedersen:
Oroblu er gode til tykke strømpebukser. Har endnu ikke prøvet andre fra dem. Men dem jeg havde, blev slidt op, så meget brugte jeg dem!
Shop Oroblu her

Festival
Signe Walmar:
Festival og jo mere farve jo bedre
Mette Autzen:
Festival strømpebukser.
Festival finder du på mange forskellige webshops og i fysiske butikker. Find hvad der passer dig bedst via google – søg på festival strømper eller festival strømper forhandler

Hudson
Nada Louise Cay:
Til jeres strømpebukseguide Curves Ahead, kan jeg varmt anbefale Hudson af den tykke slags – de har en vildt god pasform og er ret slidstærke! Og af stram-op nylon typen er Føtex lækre og fine til prisen.
Hudson webshop sender ikke til Danmark, men de har en fin søgeside, hvor du kan finde fysiske forhandlere – den finder du her

MATAS
Maja Munk:
Dem fra Matas er faktisk ret lækre og de holdt længere end dem jeg normalt bruger. Det er dem med mønster og jeg er lille og rund
Sofie Saunte Mortensen:
Str XL i Matas (dem i microfiber).

KRISTINE OG CAMILLAS FAVORITTER

Kristine fortæller i artiklen Mine all-time favoritter (Læs hele artiklen her – åbner i nyt vindue) http://bridgat.dk/hoeegs-time-favoritter/ om sine yndlingsstrømpebukser:
Jeg elsker at gå i kjoler om vinteren – og det kræver tætte strømpebukser. Og når du har kjole på, ser man meget af strømperne, hvilket gør det vigtigt (i mine øjne), at de er pæne i maskebilledet og ikke fnuldrer. Mine ultimative favoritter er Autograph 60 denier Luxury Velvet Touch Tights fra Marks & Spencer. Dybsorte, tætte, helt matte og superholdbare. Jeg vasker dem igen og igen i vaskemaskinen, og de holder sig virkelig flot. Jeg bruger størrelse XL, og de sidder højt i taljen og har god plads til mine lår – hvilket gør, at de også at gode til højere kvinder, der måske ikke har helt så brede lår, som jeg har.
Autograph 60 denier Luxury Velvet Touch Tights fra Marks & Spencer

Jeg har strømpebukser fra mange forskellige mærker, da strømpebukser er noget jeg total impulskøber, hvis mine øjne bliver fanget af en fræk farve eller et lækker print.
Men de mærker jeg har flest af er fra Sneaky Fox. Det er modellen Micro 60 (60 denier). De er one size men passer perfekt til min højde på 163 centimer og størrelse 48/50 i tøj.
Micro 60 fra Sneaky Fox
Og så har jeg også et ordentligt læs fra H&M. Jeg har aldrig prøvet deres plusstrømper som bliver anbefalet ovenfor. Selvom jeg bestemt ikke hører til blandt de mindste, kan jeg bruge deres almindelige strømpebukser i den største størrelse.
Strømpebukser fra H&M